installatie

Korte omschrijving: Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Denk hierbij aan centrale verwarming, loodgieterswerk, airconditioning, elektra, dakwerk en sanitair. Kortom, producten die uw wooncomfort en woongemak vergroten.
Vestigingsplaats: Arnhem
Bedrijfstags: , ,
Korte omschrijving: Installateurs Gilde verzorgt graag al het installatiewerk bij u thuis en op uw werkplek. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende onderdelen binnen de installatietechniek in Groningen.
Bedrijfswebsite: Installateurs Gilde
Vestigingsplaats: Groningen
Bedrijfstags: ,
Korte omschrijving: Wij leveren en installeren alles wat er te installeren valt in een huis!
Bedrijfswebsite: wi-installatiebedrijf.nl
Vestigingsplaats: Doetinchem
Telefoonnummer: 0314326913
Korte omschrijving: Wij zijn DTDomotica, een installatie bedrijf die van elk huis veilig en gemakkelijk kan maken. Met onder andere controle over alle elektronische apparatuur in uw huis via uw smartphone als intelligente camerabewaking die zelfs huisdieren en knuffels kan veronderscheiden.
Bedrijfswebsite: DTDomotica
Vestigingsplaats: Nijmegen
Telefoonnummer: 0248450438
Tekelenburg Elektrotechniek
Korte omschrijving: Welkom op de website van Tekelenburg elektrotechniek BV. Wij zijn een jong en dynamisch elektrotechnisch bedrijf uit Scherpenzeel. Vanuit deze locatie bedienen wij vooral klanten in midden Nederland.
Vestigingsplaats: Scherpenzeel
Telefoonnummer: 06 – 212 444 20