Verhuisbedrijfamsterdammovers.nl

Verhuisbedrijfamsterdammovers.nl
Bedrijfsnaam:
Verhuisbedrijfamsterdammovers.nl
Lange omschrijving:

Amsterdam Movers is een rasecht Amsterdams verhuisbedrijf. Door jarenlang in Amsterdam gehuisvest en actief te zijn kennen wij de stad met zijn nauwe straatjes, bruggetjes en trappenhuizen als geen ander. Bij een verhuizing naar, van of binnen Amsterdam zijn wij een vanzelfsprekende keuze. Maar ook wanneer u elders in Nederland verhuist, of zelfs naar het buitenland, dan staan wij met ons materiaal, onze manschappen en onze expertise voor u klaar.

Klantvriendelijkheid staat bij ons op #1. Een goede en vriendelijke communicatie met u, de klant, is voor ons van groot belang. Wanneer er duidelijke communicatie is zijn wij ook veel beter in staat u een professionele, snelle en vriendelijke verhuisservice te leveren.

Onze verhuizers zult u niet steeds zien roken, babbelen of koffie zien drinken. Onze jongens komen voor één ding: sjouwen. Hard, nauwkeurig en zonder fouten werken is ons motto.

Wij begrijpen dat u uw bezittingen erg lief bent en doen er dan ook alles aan om die zonder schade te verhuizen. Wij hebben altijd alle nodige materialen bij ons om dit te verwezenlijken. Touw en blok, verhuisliften of sjouw- en sleepmatten, wij zijn op alles voorbereid.

Vestigingsplaats:
Amsterdam
Adres vestiging:
H.J.E. Wenckebachweg 159
Telefoonnummer:
+31 20 260 260 8

Stuur boodschap naar geregistreerde