Student Verhuis Service

Student Verhuis Service
Bedrijfsnaam:
Student Verhuis Service
Lange omschrijving:

Een student, een Peugeot 106 en een aanhanger – dat is hoe dit verhuisbedrijf in 2008 begon. Via een advertentie op Marktplaats waren de student, zijn auto en aanhanger in te huren voor het vervoeren van meubels. Toen de opdrachten bleven binnenstromen, werd de Peugeot verruild voor een Ford Transit en kwam er op 1 april 2009 een officiële registratie bij de Kamer van Koophandel: Student Verhuis Service was geboren.

Daarna ging het snel. Vanwege de toenemende vraag werd een tweede bus aangeschaft en werd het personeelsbestand uitgebreid met diverse vrienden. Samen runden zij het verhuisbedrijf vanuit hun studentenwoning in Amsterdam Osdorp. Met de vraag vanuit de markt groeide ook de ambitie: het doel werd om Student Verhuis Service te laten uitgroeien tot een groots, uniek verhuisconcept. Het moest niet zomaar een bedrijf zijn, maar een herkenbaar fenomeen dat mensen zou bijblijven. De slogan was daar een belangrijk onderdeel van: ‘Professionele kwaliteit voor een studentenprijs’.

 
Lage prijzen, hoge kwaliteit
Met het uitbouwen van een nieuw concept heeft Student Verhuis Service een duidelijke stempel gedrukt op de verhuismarkt. Het bedrijf introduceerde lage tarieven, verhuizingen op maat, flexibele verhuistijden en innovatieve technieken – ideeën die in de verhuiswereld op grote schaal navolging hebben gevonden.
Maatwerk
Student Verhuis Service is het eerste verhuisbedrijf dat besloot om niet per gehele klus, maar per uur te werken. Klanten krijgen op deze manier een pakket op maat geleverd, waarbij ze hun verhuizing zelf invullen op basis van hun budget en wensen. Wie weinig geld heeft, kan ervoor kiezen de verhuizing zelf in zijn geheel voor te bereiden en alleen een verhuizer met een bus te huren. Het is echter ook mogelijk om alles uit te besteden, van het demonteren en inpakken tot het in- en uitladen van de inboedel.
Flexibele tijden en krachten
De verhuismarkt kent traditiegetrouw veel pieken en dalen. Iedereen wil verhuizen rond de maandwisseling, op vrije dagen en in het weekend. Daarom introduceerde Student Verhuis Service het werken met flexibele arbeidskrachten. Zo kunnen de grote schommelingen in vraag worden opgevangen en wordt er verhuisd op het tijdstip dat de klant het beste uitkomt – ook wanneer dat buiten kantooruren valt. En als een klant vandaag belt en morgen wil verhuizen, dan staan er altijd verhuizers klaar om dat te regelen.
Innovatie
Eveneens uniek in de verhuiswereld is de innovatieslag waarmee Student Verhuis Service haar diensten heeft weten te digitaliseren en automatiseren. In tegenstelling tot bij andere verhuisbedrijven is het niet nodig een verhuizer langs te sturen om de inboedel te inventariseren. Klanten kunnen zelf de benodigde gegevens vanuit huis invullen in een schattingscomputer op de website. Dit algoritme is gebaseerd op jarenlange ervaring en geeft vervolgens een prijsindicatie voor de verhuizing. Uiteraard wordt iedere aanvraag nog gecheckt door een verhuizer voor een klus definitief wordt ingepland.

Bedrijfswebsite:
Vestigingsplaats:
Amsterdam
Adres vestiging:
H.J.E. Wenckebachweg 159
Telefoonnummer:
+31 20 26 000 24

Stuur boodschap naar geregistreerde