E-commerce en gratis bedrijvengids

Sloffen kopen?

Sloffen kopen?

Herensloffen koop je online, je hebt er de keuze uit de leren sloffen en de herensloffen van stof. Ben je specifiek op zoek naar grote maten of een paar pantoffels? Blader op je gemak door ons uitgebreide assortiment, waarbinnen je eenvoudig het paar sloffen vindt dat je zoekt. Je kunt de herensloffen eenvoudig online bestellen. Wij gaan er vanuit onze voorraad meteen voor je mee aan de slag, zodat je de sloffen zo snel mogelijk in huis hebt.
Herensloffen van leer
Bekijk vooral de herensloffen van leer. Je zorgt daarmee voor een fijn paar sloffen dat van binnen heerlijk comfortabel aanvoelt en je voeten lekker warm houdt. Tegelijkertijd zorg je aan de buitenzijde voor een mooie stoere en mannelijke uitstraling. Dankzij het gebruik van leer loop je op een paar sloffen, maar doen die qua ontwerp in ieder geval niet onder voor een net paar schoenen dat je buiten zou dragen.
Herensloffen in grote maten
De herensloffen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Specifiek op zoek naar grote maten? Voor de herensloffen in maat 46 of maat 47 ben je bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Uiteraard kun je ook de kleinere maten herensloffen eenvoudig online bestellen.

Bekijk specifiek de dieren sloffen en de hoge sloffen voor heren, net als de huissloffen en de huissokken. Op zoek naar klomp sloffen, muil sloffen of wellicht een paar pantoffels? Van Spaanse sloffen en verbandsloffen tot aan wollen sloffen voor heren: je vindt ze bij ons in de webshop.

Nieuwerkerk aan den IJssel
Kerkstraat 100
085 201 98 58

Stuur boodschap naar geregistreerde

Sloffen kopen?

Scroll Up