E-commerce en gratis bedrijvengids

TCA Academy

TCA Academy
Bedrijfsnaam: TCA Academy
Sector:
Lange omschrijving:

TCA Academy staat voor Taoist Cultural Arts Academy en is een school waar meerdere facetten uit de Oosterse bewegingsleer worden geleerd. Met beweging wordt de uiterlijke beweging, maar zeker ook de innerlijke beweging bedoeld.

TCA Academy heeft zijn wortels in de Lee Stijl, een authentieke stijl die rijk is aan verschillende disciplines, en geeft als een van de weinige scholen in Duitsland en Nederland lessen in deze stijl. Deze site gaat vooral over de lessen in Nederland, op dit moment in Velddriel en Tiel.

In de Lee Stijl komt ook de gevechtskunst nog duidelijk terug; Feng Shou Kung Fu ofwel Tai Chi Defence, naast het hier in het westen wat bekendere Tai Chi , Qigong en Meditatie die vooral beoefend worden ter bevordering van ontspanning en gezondheid. Daarnaast wordt er ook les gegeven in andere stijlen Tai Chi, Qigong en Meditatie en zijn er Kids Kung Fu lessen.

Naast de wekelijkse lessen worden er ook regelmatig activiteiten/cursussen georganiseerd, of neemt TCA Academy deel aan evenementen.

Bedrijfswebsite: http://www.tca-academy.nl
Vestigingsplaats: Velddriel
Adres vestiging: Voorstraat 70-72
  • TCA Academy

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:TCA Academy

Scroll Up