Perfect Dress

Perfect Dress
Bedrijfsnaam:
Perfect Dress
Lange omschrijving:

Feestjurken
Hier vindt u online een gedeelte van ons aanbod in feestjurken. Een feestjurk is voor een evenementen bijvoorbeeld dé perfecte keuze! Denk hierbij aan een bruiloft of diploma-uitreiking! Of u nu voor het moderne model feestjurk gaat of voor een klassiek model, feestjurken bij ons creëert u altijd een zeer mooie en vrouwelijke look! Bekijk online de mogelijkheden of neem contact met ons op voor verdere vragen over uw perfecte feestjurk.

Cocktailjurken
Bekijk hier een gedeelte van ons aanbod in cocktailjurken. Een cocktailjurk is voor meer evenementen dé perfecte keuze! Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of diplomauitreiking? Of u nu voor het moderne model cocktailjurk gaat of voor het klassieke model, cocktailjurken creëren altijd een zeer mooie en vrouwelijke look! Ook hierin hebben wij weer het grootste aanbod dat er is in alle maten, ook plus size. Bij ons slaagt dan ook vrijwel iedereen. Doordat wij de grootste collectie hebben van heel Nederland, is de kans dat u bij ons slaagt dan ook zeer groot!

Galajurken
Bij the Perfect Dress vindt u verschillende modellen galajurken, zoals strapless galajurken, one-shoulder galajurken en galajurken met bandjes. Vindt u in onze collectie een leuke strapless jurk maar wilt u liever bandjes bij de jurk? Geen probleem! Bij de meeste strapless jurken zitten bijpassende bandjes. Mocht de strapless galajurk geen bandjes hebben dan is er vaak de mogelijkheid om deze bandjes te laten maken. Wij houden overal rekening mee, in onze winkel vindt u jurken die geschikt zijn voor jong tot oud, van zeer betaalbaar tot zeer exclusief. Kortom, wij hebben het allemaal! Bekijk hier de collectie van the Perfect Dress.

Vestigingsplaats:
Amersfoort
Telefoonnummer:
033 3033314

Stuur boodschap naar geregistreerde