Klimakon Systems BV

Bedrijfsnaam: Klimakon Systems BV
Lange omschrijving:

Klimakon Systems bv is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen, produceren, leveren, installeren en onderhouden van gehele klimaatbeheersingsystemen, brandbeveiligingsinstallaties, stofbeheersing, Rook-Warmte-Afvoerinstallaties, koeltechnische installaties, cleanroominstallaties, natuurlijke/mechanische ventilatie, be/ontvochtiging en daglichtvoorziening.

Klimakon Systems BV heeft een technisch team met vele jaren ervaringen die alle benodigde kennis van de huidige technieken beheerst en over de juiste papieren beschikt, wij maken gebruik van korte lijnen en hierdoor kunnen we snel schakelen en kunt u altijd optimaal van onze diensten gebruik maken, alsmede kunnen wij door het snelle schakelen en ervaren personeel de kwaliteit hoog houden en de kosten laag.
Het ontzorgen van bedrijven staat bij ons hoog in het vaandel, u heeft altijd één punt van contact en altijd de juiste persoon zodat er geen ruis ontstaat en uw vragen/wensen altijd snel en adequaat worden behandeld.

Uiteraard kunnen wij naast het onderhoud aan ons eigen installaties ook onderhoud uitvoeren aan installaties van derden.
Jaarlijkse onderhoud gebeurd volgens de huidige NEN voorschriften, ook zijn wij een KIWA-NCP gecertificeerd Onderhoudsbedrijf Rookbeheersing zodat u altijd kan rekenen op een juiste service.

Bedrijfswebsite: http://www.klimakon.nl
Vestigingsplaats: Zwolle
Telefoonnummer: 038-4607170

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Klimakon Systems BV