E-commerce en gratis bedrijvengids

Mens Incasso

Mens Incasso
Bedrijfsnaam: Mens Incasso
Lange omschrijving:

Heeft u voor een incassobureau het internet helemaal afgezocht? Dan bent u bij MENS aan het juiste adres. MENS Incasso is het incassobureau in Nederland dat zich richt op uw klantbehoud. Door onze samenwerking met budgetcoaches, financieel adviseurs en adviesbureaus helpen wij de debiteur het probleem bij de oorzaak aan te pakken. Wij gaan op zoek naar een oplossing die voor beide partijen geschikt is en stand houdt voor de lange termijn.
Daarnaast werkt MENS Incasso met de laagste standaard incassokosten van Nederland. De kosten die wij rekenen aan uw debiteur zijn vaak 33% lager dan die van andere incassobureaus. Deze verlaging van incassokosten wordt door MENS Incasso toegepast vanuit het geloof dat lagere incassokosten zorgen voor een snellere oplossing en meer welwillendheid van debiteuren om mee te werken.
Onze dienst is geheel kosteloos voor onze opdrachtgevers. Na het succesvol vorderen van de openstaand factuur ontvangt u binnen 5 werkdagen het volledige bedrag van de factuur op uw bankrekening.
Wij benaderen de debiteur op een open, eerlijke en menselijke manier. Wij geven de debiteur de informatie over incassokosten, de incassoprocedures en de mogelijkheden die de debiteur heeft. Wij bieden de hulp die uw debiteur nodig heeft om financiële achterstanden op te lossen voor de lange termijn.

Vestigingsplaats: Rotterdam
Adres vestiging: Linker Rottekade 292
Telefoonnummer: 010-7856266

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Mens Incasso

Scroll Up