Cornelisz

Bedrijfsnaam: Cornelisz
Sector:
Lange omschrijving:

CornelisZ, een leuk restaurant in Huizen met een zeer uitgebreide biologisch keuken, zeer centraal gelegen tussen de A1 en de A27. Wij zijn zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

In de ochtend kunt u terecht voor een ontbijt met een kopje koffie. ’s Middags kunnen wij u een heerlijke lunch aanbieden. In de na middag kunt u terecht in onze perfecte high tea locatie, waarbij heerlijke versnaperingen uit onze patisserie geserveerd worden. CornelisZ beschikt over een uitgebreide biologische diner kaart. In een straatje in de Hammenbar kunt u onze hammen proeven.

Wij vinden het van groot belang dat onze producten van goede kwaliteit zijn en op een eerlijke manier verkregen worden. Sealection en Last Catch zorgen mede voor puur en heerlijke gerechten. Onze menu kaart is variabel en seizoensgebonden.

CornelisZ, een leuk restaurant in Huizen met een zeer uitgebreide biologisch keuken. Wij zijn te vinden midden in het Nautisch kwartier Huizen, zeer centraal gelegen tussen de A1 en de A27. Wij zijn zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

In de ochtend kunt u terecht voor een luxe ontbijt met een heerlijke biologische kop thee. In de middag kunnen wij u een heerlijke lunch aanbieden uit onze diverse menu kaart. In de na middag kunt u terecht in onze perfecte high tea locatie, waarbij heerlijke versnaperingen uit onze patisserie geserveerd worden. CornelisZ beschikt over een uitgebreide biologische diner kaart. In een straatje in de Hammenbar kunt u onze ambachtelijke hammen proeven in combinatie met een alcoholische versnapering.

Daarnaast staan duurzaamheid en verantwoord ondernemen centraal bij CornelisZ. Wij vinden het van groot belang dat onze producten van goede kwaliteit zijn en op een eerlijke manier verkregen worden. Sealection en Last Catch zorgen mede voor puur en heerlijke gerechten. Onze menu kaart is variabel en seizoensgebonden.

Bedrijfswebsite: http://www.cornelisz.nl/
Vestigingsplaats: Huizen
Telefoonnummer: 0358876000

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Cornelisz