Gamecardsdirect

Gamecardsdirect
Bedrijfsnaam: Gamecardsdirect
Lange omschrijving:

Gamecards Direct, dat ook wel eens gespeld wordt als Game Cards Direct of GamecardsDirect NL, levert Game Cards. Deze kaarten bevatten als het ware een soort tegoed, waarmee je in de online winkels (denk hierbij bijvoorbeeld aan de Playstation store) nieuwe spelletjes koopt of onderdelen voor je spelletjes. Ook voor de Xbox, de Wii en PC games bieden we dit soort kaarten en zelfs als je op zoek bent naar tegoed/punten voor losse spellen als World of Warcraft kun je bij ons terecht. Voor ieder budget is er een Game Card, en het mooiste is dat je geen creditcard nodig hebt om de tegoeden te bestellen. Door bijvoorbeeld met iDeal of je MisterCash account te betalen zorg je er ook nog eens voor dat je bestelling super snel geleverd wordt. Je krijgt de codes voor de tegoeden digitaal geleverd voor optimaal gebruiksgemak. Lees verder…

Gamecards Direct is niet alleen de snelste GameCard leverancier van de Benelux, ook kun je hier rekenen op goede service en een veilige, betrouwbare afhandeling van de betalingen. Vele tevreden klanten zijn je voor gegaan in het bestellen van producten. Gamecards Direct is onderdeel van Online Gamecard Diensten.

Voordelen van bestellen bij Gamecards Direct
Het bestellen bij Gamecards Direct brengt een aantal voordelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rijtje:

– Zeer uitgebreid assortiment
– Snelle levering
– Geen creditcard nodig voor bestelling
– Actieve helpdesk
Kom je er niet uit met bestellen, is er onverhoopt iets misgegaan of heb je vragen? Op de website vind je de contactgegevens van de actieve helpdesk waar onze medewerkers je graag bijstaan. Ook de overige contactgegevens van Gamecards Direct vind je hier. Wil je weten wat andere mensen vonden van de service van Gamecards Direct? Bekijk dan in het gastenboek de reacties en begrijp waarom wij onszelf profileren als de snelste en meest betrouwbare leverancier van Game Cards.

Vestigingsplaats: Heerlen
Telefoonnummer: +31 45 5318958

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Gamecardsdirect