E-commerce en gratis bedrijvengids

JSK Handelsonderneming

JSK Handelsonderneming
JSK Handelsonderneming

Over JSK:

Ruim 20 jaar actief in de bouwsector leveren wij een uitgebreid assortiment machines en hulpmiddelen voor de woningbouw, de utiliteitsbouw en de grond-, weg-, en waterbouw.
Samenwerking van activiteiten op het gebied van verkoop en service is de basis van ons bedrijf. Wij richten ons met name op de zakelijke bouwmarkt en industrie en kunnen door onze kennis en ervaring zowel de kleine zelfstandige ondernemer, grote aannemers en bedrijven optimaal van dienst zijn.

Door onze jarenlange ontwikkeling en ervaring hebben wij een complete en uitgebreide voorraad opgebouwd met een juiste prijs/kwaliteit verhouding tegen marktconforme prijzen. De producten uit ons basisassortiment kunnen wij in heel Nederland binnen 48 uur leveren.

In de loop der jaren een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd. Goede communicatie en vooral service met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij bieden een totaalpakket aan machines, materieel en hulpmiddelen voor de bouwsector en de gww-sector. Tevens zijn wij leverancier van alle soorten Persoonlijke Beschermingsmiddelen en bedrijfskleding.

JSK Handelsonderneming is een groeiende onderneming gespecialiseerd in o.a.:

Alle soorten gasonladingslampen, halogeen- en LED verlichting
Alle soorten materieel en materiaal voor Bouw & Industrie
Bouwmachines en hulpmiddelen op gebied van veiligheid en milieu
Klim- en steigermaterialen

JSK Handelsonderneming voorziet vele bedrijven, zowel grotere als ook kleinere bedrijven in bijna alle denkbare branches van eventueel benodigde PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen) zoals:

Handschoenen
Been- en voetbescherming
Helmen
Werkkleding

Tevens zijn wij dealer van:

Tuindeco Blokhutten & Tuinmaterialen
Steigerhouten (tuin)meubelen
Wooddeck© composiet vloerdelen en schuttingen

Heeft u vragen met betrekking op één van de bovenstaande onderwerpen, JSK Handelsonderneming geeft u het antwoord. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Volendam
06-30171991

Stuur boodschap naar geregistreerde

JSK Handelsonderneming

Scroll Up