E-commerce en gratis bedrijvengids

Intra Dakwerken

Intra Dakwerken
Bedrijfsnaam: Intra Dakwerken
Sector:
Lange omschrijving:

Diensten

Dakwerkzaamheden
Intra Dakwerken kan u ondersteunen en/ of uitvoeren van alle dakwerkzaamheden. Controleren, vernieuwen, onderhouden, vervangen. Met andere woorden alle werkzaamheden die met het dak van uw huis/ pand te maken hebben kunnen wij voor u uitvoeren. Wij kunnen altijd eerst vrijblijvend naar de situatie komen kijken en u het beste advies geven.

Dakvernieuwing
Alle medewerkers van Intra Dakwerken hebben al jarenlange ervaring met het vernieuwen van daken van huizen/ panden. Ook kunnen wij alle soorten materiaal leveren en onderhouden. Uiteraard zullen wij alles uitvoeren naar uw wensen en eisen. Denkt u dat het dak van uw huis/ pand toe is aan vernieuwing? U bent bij Intra Dakwerken aan het juiste adres. Wij zullen naar het dak van uw huis/ pand komen kijken en u het beste advies geven en als het nodig is kunnen wij het dak vernieuwen/ vervangen.

Dakonderhoud
Is het dak van uw huis/ pand toe aan onderhoud? Dan bent u bij Intra Dakwerken aan het juiste adres. Wij kunnen u bij het onderhoud ondersteunen en de werkzaamheden uitvoeren. Als er is gebleken dat er onderhoud nodig is zullen wij allereerst in overleg met u de onderhoudswerkzaamheden bespreken en zodra u akkoord gaat zullen wij de werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard geven wij het beste advies wat nodig is en aan u vervolgens de keuze om ons advies op te volgen.

Dakreparatie
Het kan altijd gebeuren dat het dak van uw huis/ pand wordt beschadigd door omstandigheden, door bijvoorbeeld harde storm. Dit is overmacht, maar helaas kan het voorkomen. Wij, Intra Dakwerken, zullen naar de desbetreffende situatie komen kijken en vervolgens het beste advies geven hoe het dak weer zijn functie kan uitvoeren. Met uw akkoord kunnen wij uiteraard de werkzaamheden zo spoedig mogelijk uitvoeren om eventuele extra schade te voorkomen.

Dakinspectie
Vind u het een keer nodig om een expert naar het dak van uw huis/ pand te laten komen kijken? Dan bent u bij Intra Dakwerken aan het juiste adres. Wij komen uiteraard vrijblijvend naar het dak kijken en geven vervolgens het beste advies. Het is zeker raadzaam om een keer een expert naar het dak van uw huis/ pand te laten komen kijken. Het dak van uw huis/ pand is niet zomaar iets, maar een onwijs belangrijk onderdeel. Twijfel niet en laat Intra Dakwerken een gratis dakinspectie uitvoeren en geeft u vervolgens adviezen.

Dakrapportages
Intra Dakwerken kan voor u een dakrapportage maken. Dit heeft alles te maken met het dak zoals materiaal en onderhoud. Alle aspecten wat met het dak te maken heeft zal in de rapportage worden vermeld. Ook wanneer het laatste onderhoud is uitgevoerd en wanneer het raadzaam is om weer onderhoud te laten uitvoeren. Door een dakrapportage bij de hand te houden kunt u altijd alles terug vinden zoals wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd. Intra Dakwerken is gespecialiseerd in alle soorten daken. Voor alle werkzaamheden rondom het dak van uw huis/ pand kunt u contact opnemen met Intra Dakwerken.

Bedekken van dakkapel
Intra Dakwerken kan uw dakkapel bedekken. Wij voeren alle werkzaamheden uit wat te maken heeft met uw dakkapel. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zonlichtsystemen
Wij kunnen zonlichtsystemen controleren, onderhouden en plaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring met zonlichtsystemen. Wilt u graag informatie inwinnen over zonlichtsystemen of heeft een andere vragen? Neem dan contact met ons op. Als u in het bezit bent van een zonlichtsysteem kunnen wij u ook altijd vrijblijvend adviseren.

Zinken felsbanen
Intra Dakwerken voert dagelijks werkzaamheden uit wat te maken heeft met zinken felsbanen. Heeft u vragen, interesse of zoekt u een expert voor het uitvoeren van deze werkzaamheden? Intra Dakwerken kan hier voor u een grote rol in spelen.

Zinken roeven kap
Wilt u graag informatie inwinnen of advies nodig over zinken roeven kap? Intra Dakwerken kan u hierbij ondersteunen en adviseren. Het is ons dagelijks werk. Twijfel daarom niet en benader ons voor het inwinnen van informatie of advies.

Standaard zinken/ koperen goten en maatgoten
Bent u in het bezit van standaard zinken / koperen goten en/of maatgoten? En hebben deze onderhoud nodig of moeten deze worden vervangen? Intra Dakwerken kunt u hierbij ondersteunen en de werkzaamheden eventueel uitvoeren waarnodig. Wij zullen eerst naar de situatie komen kijken vrijblijvend en vervolgens zullen wij u het beste advies geven.

Zinken lossanges
Wij hebben veel ervaring met zinken lossanges. Weet u er geen raad mee? Laat u adviseren door Intra Dakwerken.

Ontmossen
Is het dak van uw huis/ pand toe om ontmost te worden? Intra Dakwerken kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij komen uiteraard eerst vrijblijvend naar de situatie kijken en zullen met u alles bespreken o.a. de prijsopgave.

Het vernieuwen van leienkap
Uiteraard kan Intra Dakwerken dit voor u uitvoeren. Het gaat zoals alle andere werkzaamheden. Allereerst zal iemand naar de situatie komen kijken en u het beste advies geven. Bij u akkoord zullen er goede afspraken worden gemaakt.

Opstanden, lichtkoepels, accessoires
Uiteraard heeft Intra Dakwerken hier ervaring in. Wij kunnen u bij deze werkzaamheden adviseren, ondersteunen en/ of uitvoeren. Alle werkzaamheden die te maken hebben met het dak van uw huis/ pand kunnen wij u in adviseren, ondersteunen en/ of uitvoeren. Advies is altijd vrijblijvend, dus twijfel daarom niet.

Bedrijfswebsite: http://intradakwerken.nl/
Vestigingsplaats: Den Haag
Telefoonnummer: 0800-422 4444

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Intra Dakwerken

Scroll Up