E-commerce en gratis bedrijvengids

Basicdoors

Basicdoors
Bedrijfsnaam: Basicdoors
Sector:
Lange omschrijving:

De garagedeuren van basicdoors zijn niet alleen geschikt voor iedere garage maar ook voor ieder budget. De garagedeuren zijn al beschikbaar vanaf €690. Door zelfmontage kun je 50% besparen op je order. basicdoors biedt niet alleen een goede prijs, maar ook goede kwaliteit.

Wij garanderen je altijd de laagste prijs voor je nieuwe garagedeur. Als je binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling bij basicdoors ergens anders een gelijkwaardige garagedeur vindt tegen een lagere prijs, bieden wij je deze prijs aan en geven je 10% extra korting.

Het installeren van een garagedeur klinkt moeilijk, maar het is juist makkelijk. Voor je de garagedeur kunt bestellen, moet je eerst de afmetingen weten. De afmetingen zijn eenvoudig zelf op te meten. Je kunt gebruik maken van de instructievideo’s en de stap-voor-stap opmeetinstructies op onze website. Als de garagedeur bij jou geleverd is, kan het plaatsen beginnen. Het installeren van de garagedeur is makkelijk dankzij de goede handleiding die er bij zit. Ook is de garagedeur al deels gemonteerd wat het voor jou nog makkelijker maakt. Als je tijdens het plaatsen van de garagedeur nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken via chat, email en telefoon.

Nog nooit was het zo makkelijk en goedkoop om online een op maat gemaakte deur te bestellen en zelf te plaatsen. Dus ben je opzoek naar een goedkope en goede garagedeur? Aarzel niet en grijp je kans! Bestel nu jouw garagedeur op onze website!

Bedrijfswebsite: Garagepoorten
Vestigingsplaats: Sprundel
  • Basicdoors

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Basicdoors

Scroll Up