E-commerce en gratis bedrijvengids

Beauty Centre Beverwijk

Beauty Centre Beverwijk
Bedrijfsnaam: Beauty Centre Beverwijk
Lange omschrijving:

Schoonheidsalon
Onze schoonheidsspecialisten bieden haar klanten verschillende schoonheidsbehandelingen aan; van epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, massages tot hele hand-, voet-, gezichts- en body beauty behandelingen. Duo behandelingen zijn in onze schoonheidssalon ook mogelijk.

Cenzaa treatments
De combinatie van bijzondere behandeltechnieken, verfijnde geuren en ontspannende achtergrondmuziek in ons schoonheidssalon zorgen voor een diepe ontspanning waarbij Body & Mind in balans komen. Onze schoonheidsspecialisten zijn dan ook op zoek gegaan naar een productlijn die bij ons concept aansluit, Cenzaa. In het Cenzaa concept zijn Mediterrane en Oosterse planten en kruiden omgezet in essentiële oliën welke zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten en de diversiteit van nieuwe en uit oude culturen gedestilleerde behandeltechnieken, zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

NuBo treatments
Hèt paradepaardje van Harrods: het beautymerk NuBo met haar exclusieve en hoogwaardige huidverjongingsproducten, is vanaf nu ook in onze schoonheidssalon verkrijgbaar. Een NuBo treatment is een geweldige ervaring en pure verwennerij voor uw huid.
Wij zijn als Beauty Centre als 1 van de 20 schoonheidssalons binnen Nederland geselecteerd waar u deze NuBo treatments kunt ondergaan. Onze schoonheidssalon voldoet dan ook aan de strenge eisen van NuBo International.

Kapsalon
Of u nu toe bent aan een geheel nieuwe coupe of alleen even bijknippen, kleuren, wassen of föhnen…. onze ervaren hairstylisten staan graag voor u klaar! Kinderen, studenten, volwassenen, kort en lang haar voor iedereen en voor alle haarsoorten hebben wij in onze kapsalon een grote diversiteit aan mogelijkheden. Vooraf bespreken wij samen met u uw specifieke wensen en gaan vervolgens op een professionele wijze aan de slag om u de coupe te geven die helemaal bij u past.
Onze visie is dat een bezoekje aan de kapper niet alleen een knipbeurt is, maar tevens gezellig en ontspannen moet zijn. Bij ons kunt u relaxen tijdens het knippen in een ontspannen welnessachtige sfeer. En moet u even wachten? Dan kunt u altijd even relaxen in onze loungehoek of u kiest voor bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling.

Vestigingsplaats: Beverwijk
Telefoonnummer: 0251-75-707
  • Beauty Centre Beverwijk

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Beauty Centre Beverwijk

Scroll Up