E-commerce en gratis bedrijvengids

TentVerkoop Regvoort BV

TentVerkoop Regvoort BV
Bedrijfsnaam: TentVerkoop Regvoort BV
Sector:
Lange omschrijving:

Altijd 10.000 m² aan tenten direct uit voorraad te koop.
Naast maatwerk tenten uit eigen productie en kant en klare nieuwe tenten uit voorraad bieden wij ook tweedehands tenten van uitstekende kwaliteit aan.
TentVerkoop Regtvoort BV is dé leverancier in de BENELUX van Pagodetenten, Aluhallen, Opslagtenten & Tentvloeren.
De Pagodetent
De Pagodetent is de oplossing voor het verzorgen van evenementen, bruiloften en beurzen. Omdat er bijna geen losse onderdelen zijn is de Pagodetent erg snel te plaatsen met 2 personen. Ze zijn zeer eenvoudig te koppelen met speciale regengoten om grote ruimtes te creëren.
Feesttent kopen
Wilt u een feesttent kopen voor uw verhuurbedrijf of voor uw evenement of organisatie dan bent u bij TentVerkoop aan het juiste adres. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in de in- en verkoop van feesttenten en zijn feesttenten bij ons te koop in verschillende soorten en maten. Maar ook liggen er op ons terrein altijd meer dan 10.000 m² aan nieuwe en gebruikte feesttenten voor professioneel gebruik.
(Tijdelijke) Opslagruimte
Een opslagtent is een snelle, voordelige en flexibele manier om opslagruimte te creëren. Opslagtenten kunnen voor langere tijd geplaatst worden maar ze kunnen ook relatief eenvoudig verplaatst of afgebroken worden. De opslagtenten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Elk gebruik heeft zijn eigen specifieke eigenschappen waar de opslagtent aan zal moeten voldoen. Dit kan bijvoorbeeld zijn geconditioneerde opslag, sneeuwbelasting en/of inbraakbeveiliging.
Naast nieuwe opslagtenten kunt u bij TentVerkoop ook tweedehands opslagtenten kopen.
Deze tenten zijn in prima conditie en hebben de voordelen dat de aanschafprijs is een stuk lager is, ze zijn snel beschikbaar en voor de aankoop te bezichtigen.
Tentvloer kopen
Het plaatsen van een goede tentvloer kan veel problemen voorkomen. Een goede systeemvloer heeft vele voordelen. Het heeft een professionele uitstraling, gebruikers staan niet op een natte en/of koude ondergrond maar ook zorgt een goede vloer voor verankering van de tent zodat haringen slaan niet meer nodig is.
Tentvloeren zijn beschikbaar in de volgende uitvoering:
Cassettevloer
De cassettevloer wordt veelal gebruikt als de ondergrond waar de tent komt te staan grote oneffenheden kent. Deze cassettevloer is uitermate geschikt om een zeer vlakke vloer te creëren die vervolgens eventueel aangekleed kan worden met tapijttegels.
De Cassettevloeren met afmeting 100x250cm zijn bij ons doorgaans leverbaar uit voorraad.
Zwaarlastvloer
Deze grote vloerframes worden veelal gebruikt bij grote tenten. Deze vloer wordt gelegd met behulp van een heftruck/kraan(wagen). Met deze vloer kan men zeer grote hoogte verschillen opvangen tot wel 2 meter hoog.

Vestigingsplaats: Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172241206
Faxnummer: 0172242689

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:TentVerkoop Regvoort BV

Scroll Up