E-commerce en gratis bedrijvengids

Alle-Ophangsystemen

Alle-Ophangsystemen
Bedrijfsnaam: Alle-Ophangsystemen
Lange omschrijving:

De oplossing voor het ophangen voor al uw wanddecoratie

Wilt u een schilderij , kunstwerk of andere wandversiering ophangen maar wilt u geen gaten in de muur of steeds gebruik moeten maken van uw gereedschap? Dan hebben wij de ideale oplossing!
Bekende merken
Wij zijn officieel dealer van het Artiteq ophangsysteem, het Newly ophangsysteem en het STAS ophangsysteem. Alle bekende merken die garant staan voor kwaliteit. Niet alleen garanderen wij u betere prijzen maar ook goed advies en het grootste assortiment van Nederland.
Eenvoudig monteren
Het monteren van onze ophangsystemen is eenvoudig en kunt u zelf, eventueel met behulp van de demonstratie filmpjes die u aantreft op onze site. Indien u na het lezen van de productinformatie en het zien van de filmpjes nog vragen hebt kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk.
Montageservice
Heeft u simpelweg geen tijd of geen zin om de ophangsystemen zelf te monteren dan kunt ook gebruik maken van onze all-round schilderij ophangsysteem montageservice. Onze vakkundige installateurs monteren dan het ophangsysteem voor u en hangen desgewenst ook nog uw kunstwerken op!
Grote aantallen
Heeft u grotere hoeveelheden nodig voor uw bedrijf, school, museum of galerie neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit in een persoonlijk gesprek en indien gewenst ook op locatie. Daarna zullen wij op basis van uw wensen een scherp prijsvoorstel maken.

Vestigingsplaats: Amersfoort
Telefoonnummer: 0854010928

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Alle-Ophangsystemen

Scroll Up