Train2Release

Train2Release
Bedrijfsnaam:
Train2Release
Lange omschrijving:

Gevarieerde FUN! Trainingen
“De trainingen van Train2Release zijn altijd anders, elke training bevat weer andere effectieve oefeningen. Ik weet nooit van tevoren wat me te wachten staat en dat maakt het verrassend, uitdagend én leuk!” Geoffrey Neve, klant Train2Release.

Personal training bij Train2Release onderscheidt zich vanwege de gevarieerde FUN! Trainingen, welke altijd een verrassende en haalbare uitdaging bevatten. Er wordt getraind met losse elementen zoals kettlebells, dumbells en sandbags aan de hand van gevarieerde en vernieuwende trainingsmethoden zoals Insanity Training, Small Group Training, Functioneel Fitness, Kickboksen, Crossfit en H.I.T. (High Intensity Training). Bovendien wordt er getraind op de mooiste plekjes van Haarlem en omgeving, zoals de natuurparken Middenduin en Elswout, de duinen bij Kraantje Lek of het strand van Bloemendaal. Óf train in onze indoor trainingstudio, en waan je door haar landelijke look middenin de natuur! Stuk voor stuk inspirerende trainingslocaties, zodat je als klant écht even alle zorgen los kunt laten, oftewel kunt Releasen! Train2Release staan dan ook voor leren loslaten, ontspannen en terugkomen bij jouw eigen “zijn”. Bovendien stap jij letterlijk even uit jouw hoofd als je aan het trainen bent!

Vitaliteitscoaching
Vitaliteitscoaching vormt naast training en voeding de 3e belangrijke pijler in het traject naar een “Healthier Lifestyle”. Vitaliteitscoaching richt zicht op het creëren van een vitalere leefwijze aan de hand van voldoende beweging, gezonde voeding en voornamelijk veel ontspanning aan de hand van ademhaling- en ontspanningstechnieken. Letterlijk vertaald betekent Vitaal “levenskracht”. Krachtig in het leven staan, in balans zijn en je energiek voelen, zowel fysiek als mentaal.

Kijk voor meer informatie over het creëren van een vitale lifestyle op www.train2release.nl

Vestigingsplaats:
Haarlem

Stuur boodschap naar geregistreerde